26.12.14

Λάρισα: Στο νοσοκομείο 15 μαθητές από κατανάλωση αλκοόλ

Στο νοσοκομείο της Λάρισας κατέληξαν 15 μαθητές που κατανάλωσαν υπερβολικά αλκοόλ κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν μαθητές ενός Λυκείου της πόλης διοργάνωσαν ένα πάρτι σε νυχτερινό κέντρο της πόλης για να γιορτάσουν την έναρξη των διακοπών των Χριστουγέννων.
Λίγο μετά τη μία τη νύχτα, ο ένας μετά τον άλλον οι μαθητές άρχισαν να αισθάνονται αδιαθεσία. Παρουσίαζαν ζάλη και εμετούς ενώ σημειώθηκαν ακόμη και λιποθυμικά επεισόδια. Οι μαθητές που ήταν σε καλύτερη κατάσταση ειδοποίησαν τους γονείς τους οι οποίοι κατεύθασαν ανήσυχοι.
Τρία ασθενοφόρα παρέλαβαν τα πρώτα περιστατικά, ενώ κάποιοι μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τους γονείς τους ή γονείς άλλων μαθητών στα
Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας. Συνολικά 15 παιδιά, κυρίως της Β’ και της Γ’ Λυκείου, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Τα περισσότερα αποχώρησαν μετά από τη χορήγηση θεραπείας, ενώ πέντε παρέμειναν με ορό μέχρι τις δέκα το πρωί στον θάλαμο βραχείας νοσηλείας.
Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και πήγε στο νυχτερινό κέντρο όπου βεβαίωσε παράβαση για χορήγηση αλκοόλ σε ανηλίκους και χρηματικό πρόστιμο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου