25.12.14

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ - ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!

Όλη η Ελλάδα θα παραλύσει με το πέρασμα του πολικού ψύχους από την Σιβηρία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Δεκεμβρίου μέχρι τουλάχιστον και τις 2 με 3 Ιανουαρίου !!

Μάλιστα οι θερμοκρασίες σύμφωνα με τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού που χρησιμοποιεί το Greek-Weather.Org,θα αγγίξουν ακόμα και σε παραθαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας, τους -10 βαθμούς Κελσίου !!

Επιπρόσθετα όμως, θα σημειωθούν και πυκνές χιονοπτώσεις ως και σε περιοχές της βόρειας κυρίως χώρας με μηδενικό υψόμετρο. 
Ουσιαστικά θα πρέπει όλος ο κρατικός μηχανισμός να είναι στο πόδι καθώς έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας από την Τρίτη, πάντως και το ερχόμενο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, θα μας έρθει μία προειδοποίηση με κρύο και χιονοπτώσεις ως και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα.

Τέλος, όσοι έχετε προγραμματίσει εκδηλώσεις για την Πρωτοχρονιά, κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε πρόβλημα λόγω του πολικού ψύχους, του παγετού και του χιονιά που θα σαρώσει την Ελλάδα. 
Πραγματικά κοινοποιήστε παντού το άρθρο αυτό, καθώς κανένας απολύτως δεν αναφέρει αυτό που αναφέρει μόνο το Greek-Weather.Org και ίσως εκατομμύρια συμπολιτών μας να πιαστούν στον ύπνο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου