25.12.14

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ

Όλοι μας είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια σε ήπιους χειμώνες με λίγα χιόνια και λίγο κρύο...

Κάτι τέτοιο φέτος φαίνεται να τελειώνει, καθώς τις επόμενες 10 περίπου μέρες, θα πλήξει την Ελλάδα, πολικό ψύχος ερχόμενο από την Σιβηρία, φέρνοντας μαζί τους πολικές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις ως και σε παραθαλάσσιες περιοχές.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όσο περίεργο και τραγικό και αν σας φανεί, στην βόρεια Ελλάδα θα επικρατούν θερμοκρασίες όχι απλά υπό το 0, αλλά θερμοκρασίες που θα πέσουν ακόμα και στους -20 βαθμούς Κελσίου στη δυτική Μακεδονία, στους -15 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική Μακεδονία και στους -5 βαθμούς Κελσίου στην κεντρική χώρα !!

Ακόμα και η πόλη της Θεσσαλονίκης θα είναι παγωμένη, δεχόμενη χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες την Παραμονή και την μέρα της Πρωτοχρονιάς, που θα πέσουν ακόμα και στους -6 με -7 βαθμούς Κελσίου.

Δυστυχώς θα υπάρξουν προβλήματα από αυτή την κακοκαιρία.

 Να προσέχετε όλοι σας και καλό είναι σιγά σιγά να προετοιμάζετε αλυσίδες, φτυάρια και αλάτια !! Είναι κάτι το οποίο από τα τέλη του Νοεμβρίου σας το έχουμε αναφέρει και πέφτουμε μέσα στην πρόβλεψη μας αυτή.

Πάντως στην νότια και ανατολική χώρα, το κρύο δεν θα είναι τόσο τσουχτερό, ωστόσο θα επικρατεί κακοκαιρία με καταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου