12.2.15

ΕΤΗΣΙΑ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟΥ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

ΤΗΝ καθιερωμένη ετήσια χοροεσπερίδα του πραγματοποιεί την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου ο Παντριφυλιακός Όμιλος Καλονερού στις 8,30 το βράδυ στο κέντρο Θάλασσα στην παραλία του Καλονερού. 
Ο δραστήριος αθλητικός σύλλογος που φέτος αναδεικνύεται στην Β τοπική κατηγορία με καλές αξιώσεις παραδίδοντας μαθήματα ευγενούς άμιλλας μετά από 2 χρόνια την εκδήλωσή του η οποία δεν έγινε πέρσι λόγω του αιφνίδιου χαμού του πρώην Προέδρου του Τ. Γκόγκα. 
Η εκδήλωση αναμένεται να είναι πλούσια παρουσία της Διοίκησης της ομάδας με την παρουσία του Προέδρου Διονύση Γαλάνη και του Δ.Σ. όπως και των προπονητών, ενώ έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν αθλητικοί φορείς, εκπρόσωποι του Δήμου Τριφυλίας, της ΕΠΣ Μεσσηνίας καθώς και εκπρόσωποι φορέων στην γιορτή που ετοιμάζει. 
Παράλληλα θα γίνει αναφορά στις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά την τρέχουσα αθλητική περίοδο ενώ η ζωντανή μουσική θα δώσει το απαιτούμενο κέφι στην εκδήλωση. 
Θυμίζουμε ότι ο Παντριφυλιακός Καλονερού έχει ήδη συμπληρώσει πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας ενώ ο στόχος της παραμονής για φέτος έχει ήδη συντελεστεί.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου