12.2.15

Δείπνο κορυφαίων «γαλάζιων» με ....μενού τον Σαμαρά !!!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συζητήσαμε για το τι μέλλει γενέσθαι στη ΝΔ - Παρόντες, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Νίκος Δένδιας και η Όλγα Κεφαλογιάννη
 
Δείπνο σε κορυφαία στελέχη της ΝΔ παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης η πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου, η οποία, κατά τις υπάρχουσες πρηροφορίες, ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία στο πλαίσιο των συζητήσεων που έχουν ξεκινήσει για την «επόμενη ημέρα» στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Το «παρών», σύμφωνα με την «Καθημερινή», έδωσαν η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, οι επίσης πρώην υπουργοί Νίκος Δένδιας, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι συζήτησαν για το τι μέλλει γενέσθαι στη ΝΔ, αλλά απέφυγε περαιτέρω σχόλια, λέγοντας «τα εν οίκω μη εν Δήμω» και παρέπεμψε για τη συνέχεια στην επικείμενη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης που έχει οριστεί για την προσεχή Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου.
 
protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου