4.6.15

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Ευχαριστήρια για την "2η Λευκή Νύχτα"

Το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η «2η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία»! 
Οι δρόμοι της αγοράς της πόλης πλημμύρισαν από συμπολίτες μας αλλά και πολλούς επισκέπτες, από νωρίς έως αργά τα ξημερώματα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της βραδιάς!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βρέθηκαν στην πόλη μας και συντέλεσαν με την παρουσία τους σε μια μοναδική, «μαγική» και κεφάτη βραδιά.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Συλλόγου για τις πρωτοβουλίες δράσεων που πήραν (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα) καθώς επίσης και για τις εκπτώσεις και προσφορές που είχαν στα καταστήματά τους την βραδιά αυτή, γεγονότα που συντέλεσαν σημαντικά στην επιτυχία της «2ης Λευκής Νύχτας».
Σημαντική ήταν και η συμβολή των ιδιοκτητών ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, καθώς επίσης και των τουριστικών γραφείων, που με τα προσιτά «πακέτα» τους προσέλκυσαν επισκέπτες στην πόλη μας. 
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να έχει επιτυχία χωρίς την βοήθεια του Δήμου Τριφυλίας, της Τροχαίας και του Πυροσβεστικού Σώματος Κυπαρισσίας.
Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, που στηρίζουν και χρηματοδοτούν πάντα τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου μας.
Δίνουμε ραντεβού του χρόνου για την «3η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία» υποσχόμενοι να κάνουμε πάντοτε το καλύτερο, στηρίζοντας και προβάλλοντας τον τόπο μας.

«Μια πόλη με δεμένους μεταξύ τους πολίτες
είναι μια πολλά υποσχόμενη πόλη!»

Εκ του Δ.Σ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου