" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

4.6.15

Νεκρό μωράκι επειδή η μάνα του το ξέχασε στο αυτοκίνητο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 18μηνών κοριτσάκι όταν η μητέρα του το ξέχασε στο αυτοκίνητο για οκτώ ώρες. Το άτυχο μωράκι πέθανε εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, το περιστατικό συνέβη την Τρίτη, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μητέρα του νηπίου, δασκάλα στο επάγγελμα, είχε πάρει μαζί της εκείνη την ημέρα στο αμάξι το μωράκι της για να πάει στη δουλειά της. Όπως αναφέρει η Washington Post, η Jamie Buckley, όπως είναι το όνομα της μητέρας, αφού πάρκαρε το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ του σχολείου, ξέχασε να πάρει μαζί της το μωρό της.

Το 18μηνών βρέφος έμεινε κλεισμένο στο αυτοκίνητο για οκτώ ώρες συνολικά, χάνοντας τη ζωή του εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας. Όπως αναφέρει ο Independent, η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα ήταν περίπου 19 βαθμούς. Με αυτή την εξωτερική θερμοκρασία, το θερμόμετρο μέσα σε ένα κλειστό αυτοκίνητο μπορεί να ξεπεράσει και τους 50 βαθμούς.

Η Jamie Buckley τελειώνοντας το μάθημά της, επέστρεψε στο αυτοκίνητό της για να γυρίσει σπίτι της όμως για τη μικρή Reagan ήταν ήδη αργά.

Το πώς και το γιατί η δασκάλα ξέχασε το μωράκι της μέσα στο αμάξι παραμένει ακόμη άγνωστο.
ht.ly

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου