5.6.15

Αντ. Σαμαράς: Μην γίνετε ο μοιραίος άνθρωπος κ. Τσίπρα

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας τη ότι κορόιδεψε τον ελληνικό λαό επί μήνες και υποστηρίζοντας ότι η χώρα πάει σε τρίτο μνημόνιο, με νέα μέτρα.

«Η ουσιαστικότερη πρόταση που θα μπορούσα να σας κάνω θα ήταν να συνεχίσετε τη διαπραγμάτευση με βάση το mail Χαρδουβελη» είπε ο κ. Σαμαράς απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ λένε πια ότι mail αυτό ήταν πολύ καλύτερο από αυτά που προτείνουν τώρα οι δανειστές.
Ειδικότερα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φέρνει φοροεπιδρομή, καθώς και ότι διέσυρε το χώρα στο εξωτερικό και γονάτισε τη χώρα στο εσωτερικό.
Για να αλλάξει η κατάσταση στο καλύτερο είπε πως τρία πραγματα πρέπει να γίνουν άμεσα, και αυτό, όπως ανέφερε, είναι προϋπόθεση για εθνική συνεννόηση: Να σταματήσουν οι συκοφαντίες και τα ψέματα, να αλλάξει η κυβέρνηση πολιτική, να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της χώρας και προς τα έξω και προς τα μέσα.
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, σημείωσε ότι η ΝΔ δεν φοβάται τις εκλογές.
«Η χώρα είναι που δεν αντέχει τις εκλογές, θα την πάνε πιο κοντά στο ατύχημα» πρόσθεσε.
«Κοιτάξτε μη γίνετε ο μοιραίος άνθρωπος», τόνισε απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα και τον κάλεσε να έρθει στη «μεγάλη συνεννόηση».
«Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την επιστροφή στην ομαλότητα» επεσήμανε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου