22.8.15

ΠΑΝΙΚΟΣ - Κλείνει σπίτια και στην Ελλάδα το site της απιστίας

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται χιλιάδες Ελληνες (παντρεμένοι, αρραβωνιασμένοι ή προσφάτως δεσμευμένοι) μετά τη διαρροή από χάκερ στοιχείων των χρηστών στο site της... απιστίας. 
Οι άτακτοι άνδρες και οι ασυγκράτητες γυναίκες τρέμουν ότι οι σύντροφοί τους θα ανακαλύψουν αργά ή γρήγορα την «πιπεράτη» παρουσία τους στον κυβερνοχώρο!
Το «τσουνάμι» συζυγικών καβγάδων «σκάει», εκτός από την Ελλάδα, και σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης, την Ιταλία και τη Βρετανία, καθώς και στις ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ, από όπου προέρχονται (στην πλειονότητά τους) οι τουλάχιστον 37.000.000 διψασμένοι για κρυφές ροζ περιπέτειες χρήστες της ιστοσελίδας.
Υποψιασμένοι σύντροφοι καίγονται να μάθουν αν ο αγαπημένος τους ήταν εγγεγραμμένος στην ιστοσελίδα και πληκτρολογούν μανιωδώς τα στοιχεία σε διάφορα άλλα sites που δημοσιοποίησαν τις λίστες, με αποτέλεσμα αρκετά εξ αυτών να κρασάρουν. Το ίδιο κάνουν και οι άπιστοι σύντροφοι, που σίγουρα δεν περίμεναν ότι θα την πατήσουν από χάκερ, αγωνιώντας για το αν διέρρευσε το όνομά τους.
Το site των απίστων είχε κερδίσει μέσα σε λίγους μήνες μόνο στην Ελλάδα πάνω από 50.000 μέλη, κυρίως άνδρες, ωστόσο τώρα κλείνει σπίτια και καταγράφει σταδιακές αποχωρήσεις μελών! Ωστόσο αν και κάποιοι έχουν χάσει τον ύπνο τους, δεκάδες είναι οι(απτόητοι) Ελληνες που εξακολουθούν να διατηρούν τη φωτογραφία τους και όλα τα προσωπικά δεδομένα τους. Σε κάθε περίπτωση, το FBI έχει αρχίσει ήδη έρευνα, ενώ δικηγόροι προειδοποιούν τους υπευθύνους της ιστοσελίδας ότι είναι πιθανό να δεχτούν αγωγές εκατομμυρίων από τα εκτεθειμένα μέλη της.
Βάση δεδομένων
«Δημιούργησα μια βάση δεδομένων, στην οποία να μπορεί να κάνει αναζήτηση το κοινό, όμως δύο λεπτά αφότου ανέβηκε έπεσε εξαιτίας των χιλιάδων κλικ» είπε ένας εκ των χάκερ. Παρόμοιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και σε επιπλέον 10 sites που φιλοξενούσαν τις λίστες με τα ονόματα, τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τα στοιχεία πιστωτικών καρτών και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις των χρηστών.
Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τόσο μεγάλο διεθνώς, που στην Αυστραλία ο ραδιοφωνικός σταθμός NOVA έκανε ειδική εκπομπή επί του θέματος, αναλαμβάνοντας την αναζήτηση ονομάτων για λογαριασμό των ακροατών του. Μία εξ αυτών, η Τζο, όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», έμαθε στον αέρα ότι ο σύζυγός της είχε επισκεφτεί την ιστοσελίδα της μοιχείας. Φανερά ταραγμένη, ρώτησε τους παρουσιαστές εάν της κάνουν πλάκα, προτού τους κλείσει το τηλέφωνο!
Πέρα από τα ονόματα των χρηστών, αποκαλύπτονται επίσης και τα ψέματα των «πονηρών» μελών της ιστοσελίδας, αφού φαίνεται πως έδιναν ψευδή στοιχεία για το προφίλ τους, σαν να περιγράφουν κάποιον άλλον! Οι περισσότεροι χαρακτήριζαν τους εαυτούς τους «μέτριους έως πολύ fit», ενώ ένας στους 12 δήλωνε γεννημένος την Πρωτοχρονιά. Στην πλειονότητά τους ανέφεραν ότι τους εξίταραν το παιχνίδι με sex toys, το δέσιμο με χειροπέδες και το σαδομαζοχιστικό σεξ γενικότερα καθώς και τα ερωτικά τρίο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου