" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.1.16

ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΑΝΑΚΟΝΤΑ" - ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ !

Με τον χαρακτηρισμό ''ΑΝΑΚΟΝΤΑ'' το Greek-Weather.Org μας τονίζει τον ερχομό μία εκ των πιο επικών κακοκαιριών που έχουν πλήξει τα τελευταία έτη την Ευρώπη και την Ελλάδα. 

Πραγματικά η παρομοίωση με ''ΑΝΑΚΟΝΤΑ'' φαίνεται σωστή και πετυχημένη καθώς φαίνεται μία τεράστια κακοκαιρία να καταπίνει όλη την γηραιά ήπειρο μας όπως ακριβώς κάνει ένα ανακόντα με τα θηράματα του.

Το Greek-Weather.Org αλλά και επίσημοι διαπλανητικοί φορείς σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία ήδη ανακοινώνουν των ερχομό ισχυρών κακοκαιριών σε όλο το βόρειο ημισφαίριο και μάλιστα δίνουν περίεργες αλλά ορθές ονομασίες στις κακοκαιρίες αυτές όπως ''Snowzilla'', ''King Kong Snowzilla'', ''Jonas" ακόμα και ''ΑΝΑΚΟΝΤΑ'', θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξουν στους πολίτες διαφόρων χωρών τη σφοδρότητα και το μεγαλείο των σφοδρότερων κακοκαιριών που έχουν πλήξη τη γη τα τελευταία χρόνια.

Ο Φεβρουάριο χαρακτηρίζεται από το Greek-Weather.Org, ως ο μήνας των μεγάλων κακοκαιριών, όπου ο χειμώνα μέσα σε αυτό το μήνα θα δείξει για τα καλά τα δόντια με χιονοθύελλες, καταιγίδες, ανεμοστρόβιλους, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους αλλά και ψύχος.


 Η Ευρώπη θα δεχτεί αλλεπάλληλα χτυπήματα κακοκαιριών το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τουλάχιστον και τις 15-16 Φεβρουαρίου και μεταξύ των χωρών της Ευρώπης που θα χτυπηθούν από κακοκαιρίες θα είναι και η Ελλάδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου