7.1.16

Αλλαγές στο Δήμο Καλαμάτας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας παν.Νίκας  με απόφασή του, προσδιόρισε τα εξής:
1.       Όρισε αναπληρωτή Δημάρχου, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος:
•        τον Αντιδήμαρχο κ. Μπούχαλη Δημήτριο, από 5/1/2016 μέχρι 30/7/2016
•        τον Αντιδήμαρχο κ. Βασιλόπουλο Αθανάσιο, από 1/8/2016 έως 28/2/2017
2.       Όρισε υπεύθυνους Δημοτικών Ενοτήτων, Δημοτικών – Τοπικών Κοινοτήτων ως εξής:
•        την Δημοτική Σύμβουλο κα Μπελογιάννη Αναστασία του Νικολάου, Υπεύθυνη Δημοτικής Ενότητας Αρφαρών
•        τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Φάβα Γεώργιο του Παναγιώτη, Υπεύθυνο Δημοτικής Ενότητας Άριος
•        την Δημοτική Σύμβουλο κα Λιάππα Χρυσή του Φωτίου, Υπεύθυνη Δημοτικής Ενότητας Θουρίας
•        τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γυφτέα Ηλία του Δημητρίου, Υπεύθυνο Δημοτικής Κοινότητας Βέργας και Τοπικής Κοινότητας Μικρής Μαντίνειας
•        τον Αντιδήμαρχο κ. Μαρινάκη Σαράντο του Χαραλάμπους, Υπεύθυνο Τοπικών Κοινοτήτων Αλαγονίας, Λαδά, Καρβελίου, Πηγών, Νέδουσας και Ελαιοχωρίου
•        Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πολίτη Δημήτριο του Ιωάννη, Υπεύθυνο των Τοπικών Κοινοτήτων Λαιΐκων, Ασπροχώματος, Αντικαλάμου και Σπερχογείας.
Έργο των παραπάνω οριζομένων Υπευθύνων είναι: οι εισηγήσεις και ο συντονισμός για την αντιμετώπιση προβλημάτων, την οργάνωση εκδηλώσεων, τη διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας και γενικότερα για τη δημιουργική παρουσία της Δημοτικής Αρχής στις περιοχές που εποπτεύουν.
3.       Ανέθεσε στον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αδαμόπουλο Ιωάννη του Δημητρίου την εποπτεία του φυτωρίου του Δήμου, με την καταβολή κάθε προσπάθειας για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου σε νέα φυτά κάθε είδους και την καλύτερη δυνατή οργάνωση αυτού, καθώς επίσης και την προώθηση θεμάτων υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα της παραγωγής.
4.       Όρισε υπεύθυνο του τομέα της Πολιτικής Προστασίας τον Αντιδήμαρχο κ. Βασιλόπουλο Αθανάσιο του Παναγιώτη, από 5/1/2016 μέχρι 28/2/2017. Έργο του ανωτέρω είναι η άσκηση εποπτείας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας, συνεργαζομένου με όλες τις εμπλεκόμενες αρχές και υπηρεσίες.  
Η απόφασή αυτή ισχύει από 5/1/2016.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου