8.1.16

Το άθλιο σύμφωνο συμβίωσης Τσίπρα – Καραμανλή με κουμπάρο τον Πάκη

Η πρωτοφανής χθεσινή – και παντελώς… μαζοχιστική – απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων να αποδεχτούν αύξηση (!) των εργοδοτικών εισφορών, αλλά και η συμφωνία (όπως φαίνεται) της Νέας Δημοκρατίας στην αλλαγή της σύνθεσης του ΕΣΡ , επιβεβαιώνει απόλυτα τον ανοιχτό (όσο και πολιτικά άθλιο) δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους πολιτικούς απατεώνες Τσίπρα – Καμμένο με τα πολιτικά απολειφάδια του Καραμανλικού μπλοκ 
Η κυβέρνηση έκτρωμα, της παρέας του Τσίπρα και της ακροδεξιάς συνιστώσας του Καμμένου, πλέον έχει αποκτήσει και επισήμως τρίτο πολιτικό εταίρο.
Την Καραμανλική φράξια, των Πάκηδων, των Αντώναρων των Στυλιανίδηδων κ.λ.π. που προσφέρουν γη και ύδωρ για να διατηρηθεί στην εξουσία ένας Τσίπρας που καταρρέει.
Ακόμη δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την άθλια εικόνα του
Στυλιανίδη, ο οποίος προαλείφεται για νέος γραμματέα στην ΝΔ εάν κερδίσει ο Μειμαράκης, να στήνεται στην ουρά για να φωτογραφηθεί με τον εμετικό γελωτοποιό Λαζόπουλο.
Τις συνεχείς αναφορές του “Καραμανλικού”  Παπαγελλόπουλου – τον οποίο ο Πάκης είχε διορίσει ως διοικητή της ΕΥΠ, και τώρα ο Τσίπρα τον χρησιμοποιεί ως το μακρύ χέρι του για όλες τις βρόμικες δουλειές στην Δικαιοσύνη, να υμνεί τους δύο σύγχρονους “μεγάλους ηγέτες του τόπου  τον Κώστα Καραμανλή (της Ραφήνας) και τον Αλέξη Τσίπρα”.
Ή τους απαράδεκτους χαριεντισμούς του Προέδρου  της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό στην πρόσφατη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου. Σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια έκαναν…
Και αυτά είναι μόλις μερικά παραδείγματα του τελευταίου διαστήματος για αυτήν την άρρωστη και εξαμβλωματική πολιτικά σχέση Καραμανλικών με τον Τσίπρα.
Υπάρχει τεράστια οργή στην βάση της Νέας Δημοκρατίας για αυτήν την οφθαλμοφανή και άθλια πολιτική συναλλαγή.
Η οποία εάν συνεχισθεί θα οδηγήσει την Κεντροδεξιά στην διάσπαση και θα διατηρήσει για πολλά χρόνια τον πολιτικό απατεώνα Τσίπρα στην εξουσία.
Ας ελπίσουμε πως την Κυριακή οι Νεοδημοκράτες, θα κάνουν την ανατροπή.
Και θα δώσουν και στην υπόλοιπη Ελληνική κοινωνία την ευκαιρία να ξεφορτωθεί πολύ σύντομα την χειρότερη πολιτική συμμορία που γνώρισε ο τόπος από την μεταπολίτευση και μετά.
   


lykavitos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου