Νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του άνδρα έπεσε μια 48χρονη γυναίκα στην περιοχή του Κάτω Σταλού των Χανίων ...
Η οικογενιακή τραγωδία γράφτηκε σήμερα το μεσημέρι όταν ο 61χρονος άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα του αλλά και τον 21χρονο γιο του στην αυλή του σπιτιού τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε προηγηθεί ένας έντονος καυγάς του δράστη με τον αδερφό του για περιουσιακές διαφορές. Ο ίδιος φέρεται να ήταν ιδιαιτερα δυσαρεστημένος και ένοιωθε ριγμένος με τα περιουσιακά του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή ενώ ο γιος του ζευγαριού εχει τραυματιστεί σοβαρά. Ο 21χρονος νεαρός μεταφέρθηκε απο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ η γυναίκα όταν έφτασε το ασθενοφόρο ήταν ήδη νεκρή.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας ενώ ο 60χρονος δράστης συνελήφθη.
Σε κατάσταση σοκ ο αδερφος του δράστη
Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει τι ακριβώς έγινε ερευνώντας τα στοιχεία που θα δώσουν τις απαντήσεις για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία. Ο αδερφός του δράστη - με τον οποίο ο 61χρονος είχε διαπληκτιστεί- κλήθηκε να καταθέσει ωστόσο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ καθώς όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του.

Στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται :
Σήμερα (05.03.2016) το μεσημέρι, σε χωριό των Χανίων, συνελήφθη 61χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο πριν, στην αυλή της οικίας του πυροβόλησε τουλάχιστον τρείς φορές με πιστόλι, που κατείχε παράνομα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τη 48χρονη σύζυγο του και σοβαρά τον 21χρονο γιο του, που βρίσκονταν στο χώρο, μαζί με συγγενικό τους πρόσωπο.
Στο σημείο μετέβησαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Κυδωνίας και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
Ο 21χρονος έχει διακομισθεί στο  Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.