4.3.16

Ο βλάκας της Χρονιάς! Αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος ενώ έβγαζε selfie με το όπλο του

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβγαζε selfie με το όπλο του ο 43χρονος κάτοικος μιας μικρής πόλης της Ουάσινγκτον, όμως έμελλε να γίνει η τελευταία
Δεν ήταν η πρώτη φορά που έβγαζε selfie με το όπλο του ο 43χρονος κάτοικος μιας μικρής πόλης της Ουάσινγκτον, όμως έμελλε να γίνει η τελευταία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, ο άτυχος άνδρας, του οποίου το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί στον τύπο, αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος ενώ τραβούσε μια selfie κρατώντας στο χέρι το αγαπημένο του όπλο, το οποίο εκείνη τη στιγμή νόμιζε ότι ήταν άδειο.
Η κοπέλα του 43χρονου, η οποία ήταν μαζί του όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο, είπε στις αρχές ότι ολόκληρη εκείνη την ημέρα τραβούσαν selfies με το όπλο του φίλου της. Πριν από κάθε φωτογραφία, εκείνος έβγαζε τις σφαίρες και μετά τις επανατοποθετούσε όταν τελείωναν.
Ωστόσο, πριν από την τελευταία εκείνη φωτογραφία, φαίνεται πως ξέχασε να βγάλει μια σφαίρα, η οποία τελικά του κόστισε τη ζωή.
Αξιζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι το πρώτο θανατηφόρο δυστύχημα που προκύπτει από την επιθυμία κάποιου να φωτογραφηθεί με το όπλο του. Μόλις το περασμένο φθινόπωρο, ένας 19χρονος από το Χιούστον των ΗΠΑ σκοτώθηκε ενώ πόζαρε με ένα γεμάτο όπλο, με σκοπό να ανεβάσει τη φωτογραφία στο Instagram. Και σ' εκείνη την περίπτωση ο άτυχος νεαρός πίστευε ότι το όπλο του ήταν άδειο, δήλωσε η αστυνομία μετά το συμβάν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου