12.2.17

Στο κρατητήριο μεθυσμένος οδηγός στο Βόλο

Μία απόφαση σπάνια για τα δικαστικά και τροχονομικά περιστατικά στην πόλη του Βόλου έλαβε το Σάββατο ο Εισαγγελέας Βόλου για κατηγορούμενο οδηγό που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. 
Ο Εισαγγελέας Βόλου διέταξε την κράτηση ενός 46χρονου Βολιώτη οδηγού μέχρι να δικαστεί από το Αυτόφωρο τη Δευτέρα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ταχυδρόμος»:
Αργά το βράδυ της Παρασκευής λίγο πριν  τα μεσάνυχτα, όχημα Ι.Χ. που οδηγούσε ο 46χρονος, έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα. 
Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, αλλά προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο όχημα.
Σε έλεγχο αλκοτέστ που ακολούθησε από αστυνομικούς  της Τροχαίας Βόλου, στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του. Στην πρώτη μέτρηση 1,43 τοις χιλίοις και στη δεύτερη 1,29 τοις χιλίοις.
Ο 46χρονος συνελήφθη και το Σάββατο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου και ακολούθως στο Αυτόφωρο, από όπου έλαβε και πήρε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα. Με απόφαση όμως του Εισαγγελέα η κράτησή του μέχρι τη δίκη δεν αίρεται και θα παραμείνει στο κρατητήριο.
Κι αυτό γιατί:
Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 46χρονος έχει απασχολήσει αρκετές φορές ως τώρα την Τροχαία με αδικήματα μέθης και πρόκλησης τροχαίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει προκαλέσει κι άλλο τροχαίο (με εγκατάλειψη του), του έχει επιβληθεί ποινή αφαίρεσης διπλώματος οδήγησης για 5 χρόνια, έχουν εκδοθεί σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης. Και παρ΄ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι έξω και να οδηγεί.
Στο Βόλο προσωρινή κράτηση οδηγού που συνελήφθη με υπέρβαση του ποσοστού αλκοόλ στο αίμα του μέχρι την ημέρα της δίκης του, είχε διαταχθεί από τον Εισαγγελέα πριν από 10 χρόνια περίπου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου