8.2.17

ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ !!! Άνω - κάτω στη Χίο με ροζ βίντεο ...δύο ανδρών !

Διαρροή ενός ροζ βίντεο με 40 αιρετό και τον … πρώην (όπως μαθεύτηκε ) σύντροφό του έχουν κάνει άνω-κάτω τη Χίο. 

Φυσικά το γίνεται και λέγεται δεν έχει προηγούμενο.  

Στο βίντεο φέρεται να πρωταγωνιστεί το πολιτικό πρόσωπο ενώ συνευρίσκεται ερωτικά με έναν άλλον άντρα!
Το … υλικό, διάρκειας μόλις ενάμισι λεπτού, δημοσιοποίησε αλλοιωμένο το
chiospress.gr, ώστε να μη φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα των δύο ανδρών, ωστόσο οι κινήσεις τους κατά τη διάρκεια του sex διακρίνονται, ενώ ο ήχος δεν έχει «πειραχτεί».
Σύμφωνα με πληροφορίες από το νησί, το αποκαλυπτικό βίντεο φέρεται ότι ανέβασε ο 40άρης πολιτικός (μέλος της τοπικής κοινωνίας) σε μια κλειστή ιστοσελίδα-ομάδα gay
Ωστόσο οι «ψίθυροι» που πληθαίνουν κάνουν λόγο για ενδεχόμενο είτε διαρροής του προσωπικού υλικού για λόγους ερωτικής αντιζηλίας είτε δημοσιοποίησής του από κάποιον από τους πολιτικούς αντιπάλους του, με σκοπό να βλάψει την καριέρα του.
Πάντως, το βίντεο με τις περιπτύξεις έχει κάνει μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Οι περισσότεροι  λένε πως όσοι γνωρίζουν τον αιρετό - πολιτικό μπορούν με άνεση να καταλάβουν ότι είναι αυτός, παρά την τεχνική επεξεργασία που έχει υποστεί το οπτικοακουστικό υλικό!
Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα συζητιέται ασταμάτητα στα «πηγαδάκια» της Χίου, με ντόπιους να αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος  δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή και, αντιθέτως, διατηρεί ένα αξιοπρεπές και χαμηλό προφίλ. 
Ορισμένοι αναφέρουν πως όποιος διοχέτευσε το βίντεο ενδεχομένως να μην κάνει κακό μόνο στην καριέρα του 40χρονου, αλλά γενικότερα στη ζωή του.
Σύμφωνα με νεότερα ρεπορτάζ  του σάϊτ
Ο αιρετός το απόγευμα της Δευτέρας μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο κινήθηκε νομικά κατά του πρώην συντρόφου ο οποίος και συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου. 
Ο αιρετός είχε έρθει σε ρήξη με τον πρώην του για ένα σπίτι, που προσπάθησε (ο αιρετός) να οικειοποιηθεί με δόλιο τρόπο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου