31.3.17

Συγκλονιστικές εικόνες: Κατέρρευσε αυτοκινητόδρομος στην Ατλάντα εξαιτίας πυρκαγιάς


Συγκλονιστικές εικόνες: Κατέρρευσε αυτοκινητόδρομος στην Ατλάντα εξαιτίας πυρκαγιάς

Συγκλονιστικές οι εικόνες από την Ατλάντα, όπου κατέρρευσε τμήμα του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 85 (Interstate 85) εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε κάτω από γέφυρα. Σαν από θαύμα, δεν υπήρχαν αναφορές για τραυματισμούς. 

Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους της περιοχής να αποφεύγουν το σημείο, ενώ όλες οι λωρίδες κυκλοφορίας αποκλείστηκαν. Κάτοικοι είπαν σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο μαύρος καπνός από τη φωτιά ήταν τόσο πυκνός ώστε νόμιζαν ότι ερχόταν καταιγίδα ή ότι ο ήλιος είχε δύσει νωρίς.

Οι φλόγες έφτασαν σε μεγάλο ύψος κάτω από τη γέφυρα, πριν καταρρεύσει το τμήμα της ενώ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά.
Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά δεν έχουν διευκρινιστεί. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι πως ξεκίνησε από μεγάλη σωρό πλαστικών σωληνώσεων PVC. Η φωτιά δημιούργησε κυκλοφοριακό χάος στις γύρω περιοχές.
Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WSB μετέδωσε ότι τα συνεργεία της πυροσβεστικής από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ατλάντα έσπευσαν στην περιοχή και έριξαν αφρό που συνήθως χρησιμοποιείται σε αεροπορικά δυστυχήματα.



Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου