" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

13.7.17

Η τουρκική φρεγάτα στην Κύπρο

Μία φρεγάτα του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού (πάνω) παρακολουθεί το σκάφος που συμμετέχει στις κυπριακές έρευνες για υδρογονάνθρακες. Την είδηση επιβεβαίωσαν με ανακοίνωσή τους οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters
Προηγουμένως, το τουρκικό κανάλι CNN Turk είχε μεταδώσει  πως πρόκειται για την φρεγάτα TCG Gökçeada (F 494).
Η ανακοίνωση από τις τουρκικές δυνάμεις αναφέρει πως η φρεγάτα «επιτελεί το καθήκον της στην ανατολική Μεσόγειο παρακολουθώντας το West Capella, το οποίο, όπως αξιολογείται, μπορεί να πραγματοποιήσει δραστηριότητες γεώτρησης».
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είχε απειλήσει με «μέτρα» εναντίον των «μονομερών», όπως τις χαρακτήρισε ξανά, κινήσεων της Λευκωσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος», κοντά στο σημείο που σταθεροποιείται το πλωτό γεωτρύπανο West Capella βρέθηκε το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS George H.W. Bush.
Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο έπλεε βορειοδυτικά του γεωτρύπανου και αργότερα βορειοδυτικά, εντός του FIR Λευκωσίας και της Κυπριακής ΑΟΖ, πάντα σε σχετικά κοντινή απόσταση από το γεωτρύπανο, που διακρίνεται στην κάτω φωτογραφία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου