" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

1.7.17

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ... ''SUMMER''


ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΦΟΔΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ
 
Μπορεί ως και την Κυριακή, να έχουμε τον μεγαλύτερο καύσωνα των τελευταίων ετών με θερμοκρασίες ως και 47 βαθμών Κελσίου, ωστόσο από την Δευτέρα και μετά αναμένεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας με σφοδρές καταιγίδες. Μάλιστα η πτώση της θερμοκρασίας ίσως να είναι ακόμα και των 20 βαθμών Κελσίου σε αρκετές περιοχές. 
Συνήθως μετά από τόσο μεγάλες θερμές εισβολές, η ήδη καυτή ατμόσφαιρα θα υποδεχτεί ψυχρότερες μάζες με αποτέλεσμα οι καταιγίδες που θα δημιουργηθούν, να έχουν ακραίο χαρακτήρα, με τον κίνδυνο για πλημμύρες να είναι αυξημένος.
 Η κακοκαιρία ''SUMMER''  θα είναι αρκετά σφοδρή ιδιαίτερα την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ θα επηρεάσει μεγάλο μέρος της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας αλλά και της Πελοποννήσου. 
Η πτώση που θα έρθει στην θερμοκρασία θα είναι ακόμα και 10-12 βαθμούς Κελσίου σε σχέση με τις θερμοκρασίες του καύσωνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου