" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

1.7.17

Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Όποιος μας θέλει συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ, έχει σύνδρομο Στοκχόλμης

«Όποιος θέλει την παράταξη συμπλήρωμα του ΣΥΡΙΖΑ πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης» σημείωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος, με αφορμή τον χαιρετισμό του κυβερνητικού εκπροσώπου στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ., επέκρινε έντονα τον ΣΥΡΙΖΑ.
 Όπως ανέφερε, η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν μπορεί να είναι με όσους δίχασαν την κοινωνία και κυβερνούν με τον Καμμένο. «Στις επόμενες εκλογές ή εμείς ή αυτοί» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντινόπουλο, η ΔΗΣΥ πρέπει να πει καθαρά στους πολίτες ότι αν δεν υπάρξει παραγωγή πλούτου, και οι συντάξεις θα μειωθούν, και η ανεργία θα αυξηθεί. «Πρέπει να τους πούμε ότι το δημόσιο τελείωσε και δεν μπορεί να δώσει νέες θέσεις εργασίας», συνέχισε και επισήμανε πως «η χώρα έχει ανάγκη από επενδύσεις 70 δισ. ευρώ».
Σε ό,τι αφορά τα επόμενα βήματα υπογράμμισε την ανάγκη να επιλεγούν προσεκτικά και χαρακτήρισε θετική την επίσπευση των διαδικασιών που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Φώφη Γεννηματά.
Για τη μορφή του νέου φορέα, ζήτησε να ψηφίσουν όσοι συμμετάσχουν στην εκλογή του νέου προέδρου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου