" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.6.17

ΦΩΤΟ -ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Φίδι ανέβηκε στον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Η ένοικος πανικοβλήθηκε, όταν είδε ένα φίδι να σέρνεται στο μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, στο κέντρο της πόλης!

Το πρόβλημα με τα φίδια που κάνουν καθημερινά την εμφάνισή τους ακόμη και στα πιο κεντρικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, έφτασε στο αποκορύφωμα το απόγευμα της Τετάρτης, όταν η ένοικος ενός διαμερίσματος στα Φάρσαλα βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα ερπετό!
Η γυναίκα έζησε στιγμές πανικού, καθώς είδε ένα φίδι να σέρνεται στο μπαλκόνι του  δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας όπου κατοικεί, στο κέντρο της πόλης! Τρέμοντας από τον φόβο της, ειδοποίησε την Πυροσβεστική άνδρες της οποίας έφτασαν πολύ γρήγορα στο διαμέρισμά της και προσπάθησαν να περισυλλέξουν το ερπετό.

Ώσπου να τα καταφέρουν, η ένοικος του διαμερίσματος λαχτάρησε για τα καλά, καθώς το φίδι προσπάθησε να ξεφύγει από τους διώκτες του μπαίνοντας στο σπίτι από ένα ανοιχτό παράθυρο! Τελικά, όμως, δεν απέφυγε τη “σύλληψή” του από τους πυροσβέστες, οι οποίοι το μετέφεραν στο φυσικό του περιβάλλον και το άφησαν ελεύθερο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου