4.7.17

Το Τwitter γλεντάει με το... μνημείο: Σπρώξτε να τρουπώσω κι εγώ στην ΕΡΤ

Μετά το «σκάσε» του Τσακνή στην Ραχήλ

«Μνημείο Κουτσομπόλας για όσους κλείστηκαν στο ασανσέρ», «Walking dead in ERT», «Μη σπρώχνεστε όλοι θα διοριστείτε παιδιά», «Όταν είσαι στο χωριό και κρυφοκοιτάζουν οι γριές από το παράθυρο», μερικές από τις καλύτερες ατάκες που γράφτηκαν

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον Κυριάκο Ρόκο. Με ένα γλυπτό κατάφερε να τρολάρει σε τέτοιο βαθμό την ΕΡΤ όσο δεν θα μπορούσαν χίλιοι χρήστες μαζί. Και ταυτόχρονα να κάνει ευτυχισμένους και τους εργαζόμενους που πίστεψαν ότι κέρδισαν μία θέση στο πάνθεον των ηρώων αλλά και τους τηλεθεατές που για μία ακόμη φορά κατάλαβαν πως η «καρέκλα» είναι τόσο γλυκιά που αν χρειαστεί θα σπρώξεις με όλη σου τη δύναμη τις πόρτες για να μπεις στο Δημόσιο.
Την προσπάθεια του καλλιτέχνη φυσικά ενίσχυσαν και απογείωσαν ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής ο οποίος δεν δίστασε να πει ουρλιάζοντας «σκάσε!!!» σε μία γυναίκα αλλά και η πρώην βουλευτής Ραχήλ Μακρή η οποία επιβεβαίωσε πως δυο φωτογραφίσεις σε lifestyle περιοδικά και μερικές συνεντεύξεις σε μεσημεριανάδικα σου επιτρέπουν να κάνεις σόου όπου σταθείς και βρεθείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου