10.3.17

ΒΟΛΟΣ: Αρον-άρον φυγαδεύτηκαν Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος


Ενταση στο Βόλο: Αρον-άρον φυγαδεύτηκαν Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος

Ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού «Άστρα» στο Βόλο, με αφορμή την παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στο κανάλι όπου και παραχώρησε συνέντευξη.

Έξω από τα στούντιο είχαν συγκεντρωθεί αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φώναζαν συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ενώ επιτόπου βρίσκονταν δυνάμεις των ΜΑΤ.
Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε η συνέντευξη διακόπηκε και οι Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος φυγαδεύτηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής, που φορούσαν κράνη και κρατούσαν ξύλα. Μάλιστα, στη φωτογραφία που δημοσιεύει το site εμφανίζεται ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος να κραδαίνει ένα κοντάρι.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επιβιβάστηκαν άρον άρον στα αυτοκίνητά τους, που βρίσκονταν στο γκαράζ του κτιρίου και αποχώρησαν από το σημείο.
Εν τω μεταξύ, σε κατάσταση «συναγερμού» βρίσκονται οι τοπικές αρχές στη Λάρισα, ενόψει της αυριανής επίσκεψης του Ηλία Κασιδιάρη στην πόλη, στο πλαίσιο πολιτικής εκδήλωσης.
Ο δήμος Λαρισαίων έχει εκδώσει ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει τον βουλευτή ως «ανεπιθύμητο», καθιστώντας σαφές ότι «σε μια πόλη που έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα από τη δράση των Ναζί και των συνεργατών τους, στη Λάρισα του Μίμη Μπουκουβάλα και του Αντώνη Βρατσάνου, δεν υπάρχει χώρος για τους κήρυκες του φασισμού».
Φορείς και συλλογικότητες καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ξενοδοχείο όπου έχει προγραμματιστεί να μιλήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης, με την αστυνομία να βρίσκεται σε κατάσταση «συναγερμού».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου