15.7.18

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται για τον τελικό Π.Κ. 2018

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, στα γήπεδα της Ρωσίας ήταν γεμάτο συγκινήσεις και ανατροπές.  
Το βράδυ της Κυριακής φτάνει στο τέλος του και η ΕΡΤ, που κάλυψε αποκλειστικά τους όλους τους αγώνες, έχει σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για το φινάλε της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του πλανήτη.

Ξεκινά στις 5μμ από ΕΡΤ1, ΕΡΤHD και στο ert.gr, με την εκπομπή «Μικτή Ζώνη». Θα υπάρχει σύνδεση ζωντανά με το Ζάγκρεμπ και τον Βέλιμιρ Ζάετς και με τις Βρυξέλλες όπου θα βρίσκεται ο πρωταθλητής Ευρώπης Θοδωρής Ζαγοράκης.
Μισή ώρα αργότερα σε απευθείας σύνδεση με το στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας θα μεταδοθεί η τελετή λήξης.
Ο μεγάλος Τελικός ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία ξεκινά στις 6μμ και στην περιγραφή θα είναι οι Γιώργος Χαϊκάλης  και Γιώργος Λυκουρόπουλος.
Μετά τον τελικό, από ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο στάδιο «Λουζνίκι» ο Ιωσήφ Νικολάου θα παρουσιάσει το «post game» για τον απόηχο του αγώνα, συνεντεύξεις και δηλώσεις αποκλειστικά για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ.
Στις 10μμ , από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD και στο ert.gr, ακολουθεί η βραδινή 0 εκπομπή «Ώρα Μουντιάλ». Ο Περικλής Μακρής φιλοξενεί τον Άκη Ζήκο, που έχει παίξει στη Μονακό με προπονητή τον Ντιντιέ Ντεσάν, σημερινό   ομοσπονδιακό τεχνικό της φιναλίστ Γαλλίας, καθώς και τον δημοφιλή σπορτκάστερ Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος άφησε εποχή με τις μεταδόσεις του στα Μουντιάλ.
•    Σε επανάληψη οι 5 καλύτεροι αγώνες.  Από τη Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει (4μμ) σε επανάληψη,  τους πέντε εντυπωσιακότερους αγώνες του Μουντιάλ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου