27.7.18

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τα μέτρα στήριξης των πυροπαθών

Στην ιστοσελίδα της ελληνικής κυβέρνησης, www.government.gov.gr, έχουν αναρτηθεί τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το σύνολο των προβλεπόμενων μέτρων στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

  1. Οικονομική ενίσχυση, ποσού 586,94 Ευρώ σε κάθε οικογένεια που η πληγείσα κατοικία είναι η κύρια για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους (Άμεσες Βιοτικές Ανάγκες).
  2. Εκτός των 586,94 Ευρώ που δίνονται για την κάλυψη των πρώτων αναγκών, οι οικογένειες που υπέστησαν ζημιά και είναι πολύτεκνες ενισχύονται με επιπλέον 586,94 Ευρώ
  3. Επιπλέον οικονομική ενίσχυση 586,94 Ευρώ λαμβάνουν οι πληγείσες οικογένειες για κάθε μέλος τους που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και επιδοτείται από την πρόνοια.
  4. Οικονομική ενίσχυση ποσού μέχρι 5.869,41 Ευρώ κατά νοικοκυριό, για την επισκευή κύριας οικίας (απλές επισκευαστικές εργασίες) ή αντικατάσταση οικοσκευής για την κύρια οικία.
  5. Οικονομική ενίσχυση 4.402,05 Ευρώ σε άτομα που υπέστησαν αναπηρία (67% και άνω) από τραυματισμό στη θεομηνία.
Επίσης, στην ιστοσελίδα θα αναρτώνται συνεχώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όσον αφορά τα έκτακτα μέτρα στήριξης τα οποία έχουν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου