14.8.18

Πάτρα: Τρόμος τα ξημερώματα στα Βραχνέϊκα- Θρασύτατοι ληστές βασάνισαν άγρια ζευγάρι ηλικιωμένων για να τους αποσπάσουν χρήματα

Θρασύτατοι ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στα Βραχνέϊκα και χτύπησαν άγρια ηλικιωμένο ζευγάρι για να πάρουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ολα συνέβησαν λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα, όταν οι δράστες μπήκαν από την πίσω πλευρά του σπιιτιού, προφανώς παραβιάζοντας κάποιο παράθυρο και στην συνέχεια αφού ακινητοποίησαν τον 85χρονο  και την 78χρονη γυναίκα του, συνταξιούχους του ΙΚΑ, άρχισαν να τους βασανίζουν άγρια για να αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή.

Οι θρασύτατοι ληστές ακούγοντας τις φωνές των γειτόνων τράπηκαν σε φυγή. Ενώ περιπολικά της ΕΛΑΣ έστησαν μπλόκα σε παλαιά και νέα εθνική οδό, πραγματοποιώντας έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών ( ο αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη).

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, καθώς έφεραν πολλά χτυπήματα, ιδιαίτερα ο άνδρας είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο πρόσωπο ( σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24 , όλοι οι χώροι του σπιτιού ήταν γεμάτοι αίματα).
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των επικίνδυνων κακοποιών. 

tempo24.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου