Το φαγητό στο αεροπλάνο είναι ένα θέμα που μας ανησυχεί πάντα όταν ταξιδεύουμε.
Όταν πρόκειται δε για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση του κόσμου, μία αεροπορική δεν μπορεί να αφήσει τίποτα στην τύχη.
Οι σεφ και οι διατροφολόγοι του Canyon Ranch έδωσαν έμφαση στα θρεπτικά συστατικά και την ενυδάτωση, ενώ έλαβαν υπ’ όψιν και ότι σε μία πτήση οι επιβάτες κινούνται ελάχιστα και κατέληξαν σε πιάτα υγιεινά αλλά και απολαυστικά, που συνδυάζουν γεύσεις και υφές. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως, αβγά benedict με σολομό σε φρυγανισμένο ψωμί, γαρίδες ceviche με πορτοκάλι, αγγούρι, grapefruit, κόλιανδρο και πιπεριές, βιολογικό κοτόπουλο με παπαρδέλες από κολοκύθι, τομάτα, vinaigrette λεμόνι, παρμεζάνα και βασιλικό και για το τέλος, κέικ λεμονιού με blueberry topping. Με όλα αυτά σίγουρα δεν σε πειράζει το πόσο διαρκεί η πτήση!
Στα καλά νέα, για όσους χρησιμοποιούν Singapore Airlines στα ταξίδια τους, η εταιρεία σκέφτεται μελλοντικά να επεκτείνει αυτή την υπηρεσία και σε άλλες πτήσεις της.
olivemagazine