11.11.18

Αλλάζει ο καιρός από την Πέμπτη;

Με ηλιοφάνεια, χωρίς σύννεφα και βροχές θα ξεκινήσει (από Δευτέρα) η εβδομάδα, που έρχεται. Απ΄ότι φαίνεται ίσως την Τετάρτη θα υπάρχουν βροχές με πτώση της θερμοκρασίας. 

Δείτε το δελτίο πρόβλεψης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας: 

Δευτέρα 12-11-2018 : σε ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, ανατολική Στερεά, 
Εύβοια, Κυκλάδες, Κρήτη, και βαθμιαία στη Θράκη, νεφώσεις  παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Στην υπόλοιπη  χώρα γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 
μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.  

Τρίτη 13-11-2018: στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του Αιγαίου (εκτός τα 
Δωδεκάνησα) και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές 
βροχές και πιθανώς όμβρους κυρίως στα νότια. Στις υπόλοιπες περιοχές 
γενικά αίθριος.  Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.  Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βόρεια.  

Τέταρτη 14-11-2018: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με 
τοπικές βροχές η σποραδικούς όμβρους. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες 
νεφώσεις παροδικά αυξημένες.  Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε περαιτέρω μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.  

Πέμπτη 15-11-2018 και Παρασκευή 16-11-2018: στα δυτικά λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι: στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο 7 και πιθανώς τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου