19.1.19

ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ !!! ΒΙΝΤΕΟ - Κόλλησε τον χάρτη της Μακεδονίας σε τζάμι καφετέριας όπου καθόταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη

 Τον χάρτη της Μακεδονίας , γράφοντας δεν πωλείται, κόλλησε στο τζάμι καφετέριας, όπου καθόταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, ο Ηλίας Πλιόγκας, εκπαιδευτικός, ο οποίος έχει αποδοκιμάσει και στον παρελθόν, την κ.Τζάκρη.
«Σήμερα ,ξεκίνησα να γιορτάζω τα γενέθλιά μου ολίγον...ακτιβιστικά.
Το χάρτη που βλέπετε να κρατώ με την υποσημείωση ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ είχα την χαρά να τον κολλήσω στην γυάλινη προθήκη της καφετερίας ακριβώς μπροστά στην κ.Τζάκρη. Ήταν μια ελάχιστη πράξη αντίδρασης καθώς προσωπικά το χρωστούσα από το καλοκαίρι όταν έπεσα θύμα άθλιας κατασυκοφάντησης από την ίδια.Σε άλλα νέα της ημέρας σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας.Είστε απίθανοι!!!», έγραψε στη σελίδα του στο facebook, ο κ. Πλιόγκας, ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφία από τη στιγμή που κολλάει τον χάρτη.
Να σημειωθεί ότι το όνομα του εκπαιδευτικού από τα Γιαννιτσά, αναφέρθηκε σε ανακοίνωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ως οργανωτής αποδοκιμασιών από ομάδα ατόμων σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή και της ίδιας, το περασμένο καλοκαίρι στα Γιαννιτσά, με τον ίδιο τότε να, διαψεύδει ότι είχε οποιαδήποτε «οργανωτική» συμμετοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου