18.1.19

Ο Τέρενς Κουίκ εξαγγέλει την δημιουργία κόμματος από τις ΗΠΑ !

Η αναγγελία ίδρυσης του κόμματος, θα γίνει στην Βοστώνη ή στο Σικάγο, 26 ή 27 Ιανουαρίου 2019
Ο υφυπουργός Εξωτερικών, απογοητευμένος από την πολιτική κατάσταση στο ''προτεκτοράτο'', πήρε την μεγάλη απόφαση: Θα ιδρύσει κόμμα στην Ελλάδα, βλέποντας ότι ο Τσίπρας θα πάει στον ''κάλαθο αχρήστων'' ως ''στυμμένη λεμονόκουπα'', αφού τον χρησιμοποίησαν ΗΠΑ και Γερμανία, διαπιστώνοντας ότι ο Κούλης (Μητσοτάκης), ως άχαρος, άνοστος, μικρομέτριος δεν πάει πουθενά και βλέποντας ότι το ''ίνδαλμά'' του (ίσαμε χτες), ο Π. Καμμένος έγινε ''κούγκι'' μόνος του, κατάλαβε έγκαιρα ότι η Ελλάδα χρειάζεται ένα ''καθαρό'' κόμμα, που να στηρίζεται και στους εντός συνόρων 'Ελληνες και στους εκτός.
''Πηγές'' του ''Κ'' (με καθαρά νερά και όχι βρώμικα όπως των διαπλεκόμενων ΜΜΕ Ελλάδας), σε συνδυασμό με ''κύκλους'' (κυκλικούς και όχι τετραγωνισμένους σαν αυτούς κομμάτων Ελλάδας), προσκείμενους στον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, πιστοποιούν ότι το εβδομαδιαίο ''υπηρεσιακό'' τουριστικό του ταξίδι στις ΗΠΑ και το 71ο (εβδομηκοστό πρώτο) στο εξωτερικό σε 26 μήνες θητείας, από 24 Ιανουαρίου '19, σε Βοστώνη και Σικάγο (και όπου αλλού, στις ΗΠΑ, προκύψει), δεν είναι και τόσο ''αθώο'', δηλ. απλά τουριστικό. Οι συζητήσεις του και με ''παράγοντες της Ομογένειας'', γιά την δημιουργία κόμματος, άρχισαν πριν δύο μήνες.
Δεν γνωρίζουμε αν θα κάνει την αναγγελία ίδρυσης κόμματος στην Βοστώνη, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της -διαλυμένης, αλλά τυπικά υπάρχουσας- τοπικής ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Καφκά ή στο Σικάγο, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της -διαλυμένης, αλλά τυπικά υπάρχουσας- τοπικής ελληνικής Ομοσπονδίας κ. Χανιωτάκη. Δεν γνωρίζουμε, επίσης, γιατί δεν επέλεξε την Νέα Υόρκη γιά να κάνει την επίσημη εξαγγελία, έχοντας δίπλα του τον εκεί ισόβιο προεδροπαράγοντα κ. Γαλάτουλα.
Πληροφορηθήκαμε όμως -έγκυρα- ότι επί του Τύπου θα έχει δημοσιογράφο του ''συγκροτήματος Μαρινάκη'' (που ζει στην Αθήνα) με πολύχρονη πείρα. Δεν μας ειπώθηκε το όνομά του, αλλά η φράση ''είναι από την εύανδρο 'Ηπειρο και η προφορά του, μπορεί να μην παραπέμπει σε Οξφόρδη και Κέημπριτζ, αλλά σίγουρα παραπέμπει σε πουρνάρια και γκλίτσες ηπειρώτικες''.
Το νέο κόμμα θα ονομάζεται.......

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου