9.1.19

Έκλεψαν λάστιχα από αυτοκίνητα του ΕΚΑΒ

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, αλλά και τα κλεμμένα ελαστικά 

Δεν έχει όρια η ασυνειδησία ορισμένων που, μπροστά στο προσωπικό τους όφελος, δεν διστάζουν να αφήσουν στο έλεος του θεού ανθρώπινες ψυχές. Αυτό συνέβη στην Πάτρα, όπου κάποιοι επιτήδειοι άφησαν τα οχήματα τουΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας χωρίς τα απαραίτητα... ελαστικά!

Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την πόρτα του συνεργείου της 3ης Περιφερειακής Διεύθυνσης του Ε.Κ.Α.Β. και άρπαξαν από το εσωτερικό του διάφορα ελαστικά, με αποτέλεσμα να στερηθούν τον εξοπλισμό τα ασθενοφόρα και τα άλλα οχήματα άμεσης επέμβασης! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών διενεργούν έρευνα για να εντοπίσουν τους εισβολείς, αλλά κυρίως τα κλεμμένα ελαστικά.


*** Με ένα αυτοκίνητο έσπασαν την βιτρίνα ενός φαρμακείου στο Αίγιο άγνωστοι, οι οποίοι μπήκαν στο εσωτερικό του με σκοπό να κλέψουν χρήματα και ίσως ναρκωτικά φάρμακα, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όμως, δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το “έργο” τους γιατί έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο όχημα. Οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγιαλείας, που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απόπειρα κλοπής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου