20.4.19

Τα πασχαλινά μπαζάρ της αγάπης

Η γιορτή της αγάπης είναι προ των πυλών και οι πάγκοι των εορταστικών μπαζάρ της Αθήνας είναι ήδη στολισμένοι με χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινές δημιουργίες με σκοπό να μην ξεχαστεί το δώρο για τα βαφτιστήρια ή τους νονούς και τις νονές, αλλά και να ενισχυθεί το έργο και οι δράσεις των οργανώσεων και ιδρυμάτων που βοηθούν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί τον κόσμο στο «2nd Smile Bazaar» με δωρεάν είσοδο στο Ωδείο Αθηνών, από τις 10:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ το Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου, ενώ και την ίδια μέρα, Κυριακή μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου πραγματοποιείται μπαζάρ και στο ATHENS METRO MALL - 'Αγιος Δημήτριος ώρες καταστημάτων, ενώ μέχρι την Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου στο The Mall Athens (1ο επίπεδο), Μαρούσι, ώρες καταστημάτων. Όπως αναφέρει ο Οργανισμός, στο μπαζάρ στο Ωδείο θα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές (έως και -70%) ρούχα επώνυμων Ελλήνων σχεδιαστών, brands σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα, αξεσουάρ, καλλυντικά, κοσμήματα, είδη σπιτιού, βιβλία, ποδήλατα, παιχνίδια καθώς και μια υπέροχη συλλογή από πασχαλινές λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και τσουρέκια. Όλες οι εταιρίες καθώς και όλοι οι σχεδιαστές ρούχων, προσφέρουν δωρεάν τα είδη τους προκειμένου να ενισχύσουν το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.
Στα πασχαλινά bazaars οι επισκέπτες θα βρούνε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του.
Οι λαμπάδες της Φλόγας
Στους ξενώνες της Φλόγας (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια - παιδικός καρκίνος) θα διατίθενται πασχαλινές λαμπάδες για όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν το έργο του συλλόγου. Όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν μια χειροποίητη λαμπάδα της Φλόγας θα μπορούν να επισκέπτονται μέχρι την Μ. Παρασκευή τους ξενώνες στην οδό Αιγίου 6-8, στο Γουδή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.
ΚΕΘΕΑ
Οι σύλλογοι Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα προσκαλούν τους κατοίκους της πρωτεύουσας να στηρίξουν στα πασχαλινά παζάρια που διοργανώνουν την προσπάθειά τους για ενίσχυση του Κέντρου. Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ πραγματοποιεί μπαζάρ την Παρασκευή 19 και Σάββατο 20 Απριλίου από τις 11:00-20:00 και τις 11:00-21:00 αντίστοιχα στην Στοά Κοραή στην Αθήνα. Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ οργανώνει μπαζάρ μέχρι την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου από τις 10:30-20:00 στην οδό Διστόμου 75, στον Πειραιά.
Το μπαζάρ της Εστίας
Χειροποίητες λαμπάδες, όμορφες πασχαλινές συνθέσεις, ξύλινα και πάνινα διακοσμητικά, σπιτικά κουλουράκια, τσουρέκια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά ετοιμάστηκαν για όλους όσοι θα επισκεφθούν το Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΕΣΤΙΑ», Νικολακοπούλου 13, Νέο Ψυχικό μέχρι την Μ. Τρίτη μέχρι τις 8 το βράδυ για να γεμίσουν το πασχαλινό καλάθι τους με δημιουργίες αγάπης και χαράς.
Για τα Αδέσποτα Ζώα
Οι εθελοντές του Stray.Gr - Σωματείο Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, προσκαλούν στο πασχαλιάτικο μπαζάρ για τα αδέσποτα ζώα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ στο Trii Art Hub, Δράκου 9, Αθήνα. Σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση του σωματείου, ώστε να συνεχίσει να βοηθάει αποτελεσματικά τα αδέσποτα ζώα. Το μπαζάρ διαθέτει πασχαλινές λαμπάδες, φτιαγμένες από τους εθελοντές, λαχταριστά σοκολατένια αυγά, κοσμήματα με γάτες-σκύλους-κόκαλα-ψαροκόκαλα-πατούσες, είδη για τον σκύλο μας και τη γάτα μας, δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη, βιβλία καινούρια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, όλα τα προϊόντα του Stray.Gr, φούτερ και t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες και τσάντες και φυσικά, πλούσιο μπουφέ με καφέ, αναψυκτικά και σπιτικά φαγητά και γλυκά, (νηστίσιμα ή/και χωρίς ζωικά προϊόντα), από τα χεράκια των εθελοντών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου