19.4.19

Νεκρό γεννήθηκε το βρέφος που πετάχτηκε στα σκουπίδια στο Αίγιο.

Νεκρό φαίνεται πως γεννήθηκε το μωράκι που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή.
Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, από το Αίγιο και η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το άτυχο μωράκι γεννήθηκε πρώωρο στους 8,5 μήνες της κύησης.
Η 35χρονη, η οποία φέρεται να είναι η μητέρα του παιδιού, πέφτει συνεχώς σε αντιφάσεις, καθώς αρχικά ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι δεν γέννησε ποτέ, μετά ότι γέννησε, αλλά δεν πέταξε εκείνη το μωρό και τελικά ότι δεν είναι δικό της το παιδί.
Μάλιστα με εντολή του εισαγγελέα, η γυναίκα δε νοσηλεύεται πλέον φρουρούμενη, καθώς έκρινε πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα που δεν της επιτρέπουν να φύγει από το νοσοκομείο.
Πάντως, αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων που θα επιβεβαιώσουν ότι όντως το μωρό γεννήθηκε νεκρό.
Ερωτήματα πάντως προκαλεί, πού γέννησε η 35χρονη και αν τη βοήθησε κάποιος στη γέννα, ενώ κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ακόμα αν πέταξε η ίδια το μωρό, ή κάποιος άλλος.
Πάντως, οι γονείς της γυναίκας, με τους οποίους έμενε στο ίδιο σπίτι, είπαν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" ότι δεν είχαν καταλάβει ότι ήταν έγκυος. Ο πατέρας της, συντετριμμένος, αναρωτιόταν γιατί έκανε μια τόσο φρικτή πράξη και δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει το κακό που έχει συμβεί.
Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα
Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα φέρεται να διατηρούσε δεσμό με τον πατέρα του μωρού, ο οποίος όμως ήταν αντίθετος στη γέννησή του. Μάλιστα η 35χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά και παθολογικά προβλήματα.
Η φορτισμένη ψυχολογική της κατάσταση είναι εμφανής από τις αναρτήσεις που έκανε στη σελίδα της στο Facebook. Σε μία από αυτές αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όλα κάποια στιγμή χάνονται», ενώ είναι πάρα πολλές οι αναρτήσεις της με μωρά.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εκμαιεύσουν οποιαδήποτε πληροφορία από τη γυναίκα, όμως η στάση της είναι σκληρή.
Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Πέμπτης υπάλληλος της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αιγίου βρήκε τη σορό του μωρού μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης. Από το σοκ μάλιστα κατέρρευσε, ενώ ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο.
Ο ιατροδικαστής δήλωσε πως το μωρό πρέπει να ήταν νεκρό εδώ και τρεις με τέσσερις μέρες, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία του θανάτου του.
Το προηγούμενο απόγευμα, είχε γίνει καταγγελία στην αστυνομία ότι γυναίκα γέννησε και πέταξε το μωρό της σε κάδο σκουπιδιών. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι της 35χρονης, εκείνη όμως αρνήθηκε ότι είχε γεννήσει.
Το ίδιο βράδυ, όμως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου με ακατάσχετη αιμορραγία, ειδοποιήθηκε εκ νέου η αστυνομία κι εκεί η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε αποβάλει και μάλιστα είχε πάει σε γυναικολόγο της περιοχής για απόξεση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου