13.6.19

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος ΠΜΣ eMBA in financial planning

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προσκαλεί για 3η συνεχόμενη χρονιά υποψήφιους Μεταπτυχιακούς φοιτητές να καταθέσουν Αίτηση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Το ΠΜΣ έχει ως βασικό σκοπό την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων μεταπτυχιακού επιπέδου στο πεδίο της οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας των Επιχειρήσεων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, και της κοινωνικής οικονομίας, καθώς και η απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων σε σχέση με την βέλτιστη χρηματοοικονομική στρατηγική κάθε εταιρικής μονάδας, από την εξεύρεση πηγών χρηματοδότησης, έως και τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και εφαρμόσιμου οικονομικού προγραμματισμού.
Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι απευθύνεται σε στελέχη αλλά και σε φοιτητές που μπορεί να βρίσκονται μακριά από το έδρα υλοποίησης του ΠΜΣ, παρέχεται η δυνατότητα για ευέλικτες μορφές εκπαίδευσης αλλά και μερικής φοίτησης. Υπογραμμίζεται ότι το ΠΜΣ μέσω του Τμήματος ΛΟΧΡΗ έχει συμβληθεί με την GOOGLE και κάνει πλήρη χρήση της πλατφόρμας G-Suite for Education.
Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και τις 22 Ιουλίου 2019.
Πληροφορίες για τους όρους υλοποίησης του ΠΜΣ και την εκπαιδευτική διαδικασία στο τηλ. 2721045216 και στην ιστοσελίδα http://e-mba.teipel.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου