27.7.19

Γυναίκα πούλησε το αμάξι της και ξέχασε μέσα στο ντουλαπάκι ένα…sex toy

Το μήνυμα που της έστειλε η αντιπροσωπεία
Μια 25χρονη από την Αυστραλία θέλησε να πουλήσει το αμάξι της για να αγοράσει καινούργιο, ωστόσο ξέχασε να κάνει σχολαστικό καθαρισμό.
Το περιστατικό όπως αναφέρει η Daily Star, συνέβη την προηγούμενη Παρασκευή στην Αυστραλία, όταν πήγε στο «Auto Direct Wholesale QLD» προκειμένου να δώσει το παλιό της αυτοκίνητο.
«Επικοινώνησε η ίδια μαζί μας για το αυτοκίνητό της που άξιζε περίπου 2.000 ευρώ», δήλωσε η υπεύθυνη του καταστήματος, Χέδερ Ντάφι, η οποία εξήγησε πως είδε ένα καινούργιο και ήθελε να το ανταλλάξει.
«Επειδή ήταν μικρό το κόστος δεν χρειάστηκε να το βάλουμε στον υπολογιστή για να το τσεκάρουμε» είπαν οι υπάλληλοι.
Η υπεύθυνη είπε πως όταν η 25χρονη αποχώρησε ένας υπάλληλος της είπε: «Μου είπε να πάρω και ένα γάντι μαζί μου. Πήγα και μόλις άνοιξε το ντουλαπάκι είδα έναν μεγάλο δονητή να βρίσκεται εκεί.
Είχε μήκος μεγαλύτερο των 20 πόντων και ήταν τόσο χοντρό που τα δάχτυλά μου δεν μπορούσαν να το πιάσουν. Ήταν ένα τέρας».
Με αρκετή δόση χιούμορ της έστειλαν το παρακάτω μήνυμα:
«Ευχαριστούμε για την συναλλαγή που κάναμε το πρωί και ελπίζουμε να απολαύσεις το καινούργιο σου αυτοκίνητο.
Σχετικά με την ανταλλαγή, νομίζω οτι μάλλον ξέχασες να πάρεις τον όχι και τόσο μικρό φίλο σου από το ντουλαπάκι. Ελπίζω το καινούργιο σου όχημα να είναι τόσο ευχάριστο όσο το παλιό».
Με την ίδια να απαντά πως σκέφτεται να αλλάξει χώρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου