10.3.10

Πανικός στην Λαμία από την πρόβλεψη Τσελέντη για σεισμό 6 Ριχτερ

Πανικός θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ότι επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας μετά τη ψιθυρολογία για επικείμενο μεγάλο σεισμό που δημοσιοποιήθηκε χθες μέσα από την Κρατική Τηλεόραση από τον σεισμολόγο Άκη Τσελέντη .
Οι δηλώσεις του καθηγητή σεισμολογίας σε συνδυασμό με την πρόβλεψη της ομάδας ΒΑΝ για ισχυρά ηλεκτρικά σήματα τα οποία εντοπίζουν σεισμική διέγερση σε μία ευρύτερη περιοχή που περικλείεται στο παραλληλόγραμμο Βόρεια Πελοπόννησος- Κορινθιακός κόλπος - Εύβοια – Φθιώτιδα Αιτωλοακαρνανία έχουν κάνει τους κατοίκους της Κεντρικής Ελλάδας να …χάσουν τον ύπνο τους .
Η κατάσταση πανικού επιδεινώνεται από την στιγμή που η επίσημη πολιτεία δεν παίρνει υπεύθυνη θέση διαψεύδοντας η επιβεβαιώνοντας την πρωγνοσιολογία που αναπτύσσεται.
Η διαμάχη των σεισμολόγων κρατάει χρόνια. Πολλοί μιλούν για συμφέροντα και εκατομμύρια κονδύλια που παίζονται στο θέμα της πρόγνωσης των σεισμών αλλά εδώ έχουμε χιλιάδες πολίτες να έχουν χάσει τον ύπνο τους να έχουν φθάσει σε κατάσταση πανικού δώστε λοιπόν μια υπεύθυνη απάντηση και ηρεμήστε τον κόσμο

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου