5.3.10

Τζούλια Αλεξανδράτου ….το καυτό Video φέρνει το ΣΔΟΕ

Tα γραφεία της εταιρίας «Σειρήνα Productions» που γύρισε το πορνογραφικό dvd με την Τζούλια Αλεξανδράτου θα κάνουν φύλλο και φτερό οι άνδρες του Σώματος Ελεγκτών, ψάχνοντας σύμφωνα με πληροφορίες αν υπάρχουν παραστατικά και τιμολόγια για την κυκλοφορία της περίφημης πορνοταινίας.
Μετά την είδηση ότι η εταιρεία κυκλοφόρησε εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα του dvd και ήδη έχουν πουληθεί 200.000 στα περίπτερα, οι αρχές θέλουν να ελέγξουν αν όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο και αν καταβάλλονται οι φόροι που αναλογούν στο κράτος. να αναφέρουμε εδώ ότι αν έχουν πουληθεί τόσα αντίτυπα επί 20 ευρώ την κάθε ταινία, ήδη θα πρέπει να έχουν εισπραχθεί 4 εκατ. ευρώ από την εταιρεία (οπότε καταλαβαίνετε το ύψος του φόρου που αντιστοιχεί).
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει δοθεί εντολή οι «Ράμπο» της Εφορίας να ελέγξουν και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Τζούλιας Αλεξανδράτου και ιδίως το αν μπορεί να δικαιολογηθεί από το πόθεν έσχες της η απόκτηση της πολυτελούς βίλας που φέρεται να αγόρασε πρόσφατα στην Εκάλη και είδαμε όλοι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τις προηγούμενες ημέρες
star

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου