16.11.16

ΦΩΤΟ - Μήπως αυτός ο κύριος είναι και στα δικά σας τσιγάρα; Είναι μη καπνιστής και τον έβαλαν χωρίς τη συγκατάθεση του

Μήπως αυτός ο κύριος είναι και στα δικά σας τσιγάρα; Είναι μη καπνιστής και τον έβαλαν χωρίς τη συγκατάθεση του (pic)Σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου προχώρησε ένας Ισπανός, αφότου ανακάλυψε ότι μια φωτογραφία του την ώρα που βρισκόταν στο χειρουργείο χρησιμοποιήθηκε ως προειδοποίηση για τις συνέπειες του καπνίσματος σε πακέτα τσιγάρων! 
Ο εν λόγω κύριος κυκλφορεί βεβαίως και στην Ελλάδα
Η εικόνα δείχνει τον 54χρονο άνδρα από τη Γαλικία να είναι συνδεδεμένος με συσκευή οξυγόνου, με την προειδοποίηση στα ελληνικά να αναφέρει ότι «το κάπνισμα προκαλεί εγκεφαλικά επεισόδια και αναπηρία». Και όπως μας έχει λεχθεί και έχουμε αντιληφθεί και εμείς, ο συγκεκριμένος κύριος «κυκλοφορεί» και στην Κύπρο.
Ο ίδιος εκτιμά ότι η φωτογραφία, που χρησιμοποιείται σε πακέτα τσιγάρων, τραβήχθηκε ενώ ήταν σε αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης σε νοσοκομείο της ισπανικής πόλης Κομποστέλα, πριν από τρία χρόνια.
Γνωστός μόνο από τα αρχικά FJTA, ο 54χρονος κατέθεσε μήνυση εναντίον του νοσοκομείου, λέγοντας ότι οι γείτονές του είδαν τη φωτογραφία και τον αναγνώρισαν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η φωτογραφία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το κάπνισμα, καθώς ισχυρίζεται ότι δεν καπνίζει και ότι είχε μπει στο νοσοκομείο για να κάνει εγχείρηση στην πλάτη του, μετά από χρόνια προβλήματα που αντιμετώπιζε.
Από την πλευρά του, το νοσοκομείο τώρα διεξάγει έρευνα για το πώς η φωτογραφία ενός μη καπνιστή κατέληξε να μπει στα πακέτα τσιγάρων στην ισπανική επικράτεια -και όχι μόνο- χωρίς τη συγκατάθεσή του.
kapnismafoto10

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου