11.6.17

BINTEO - Νέα συγκέντρωση κατοίκων στο Μενίδι για το γκέτο της Αυλίζας !!!

 ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Λίγες ώρες μετά το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο μαθητή, οι κάτοικοι της περιοχής του Μενιδίου κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους και δηλώνουν πως θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους αν η πολιτεία δεν λάβει άμεσα μέτρα για την αστυνόμευση του Μενιδίου και την απομάκρυνση των καρτέλ των όπλων και των ναρκωτικών από τις γειτονιές τους.

Σήμερα το μεσημέρι Ρομά τοποθέτησαν κάδους απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Μπόσδα και Μόρνου. Όπως δηλώνουν, φοβούνται και εκείνοι μετά τα χθεσινά επεισόδια και την επίθεση κουκουλοφόρων στο σπίτι του 23χρονου και ζητούν την προστασία της Αστυνομίας.

Αυτή την ώρα κάτοικοι του Μενιδίου απευθύνουν πρόσκληση στη βραδινή συγκέντρωση στην πλατεία Καράβου, κατά της εγκληματικότητας, σε μία κίνηση να εξομαλυνθεί το κλίμα στην περιοχή.

Τη Δευτέρα οδηγείται στον εισαγγελέα ο 23χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, καθώς ομολόγησε ότι πυροβολούσε το μοιραίο βράδυ όπου έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής. Θα δικαστεί στο αυτόφωρο για δύο πλημμελήματα της παράβασης περί όπλων και των άσκοπων πυροβολισμών.

Μενίδι: Οργή και επεισόδια - ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου