12.6.17

ΦΩΤΟ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ !!! Η Ελληνίδα Inna αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη ...πορνοστάρ στον κόσμο

Η Ελληνίδα Inna αναδείχθηκε η δημοφιλέστερη πορνοστάρ στον κόσμο (pics)
Θρίαμβος σε διεθνή βραβεία πορνό για την Ελληνίδα πορνοστάρ Ιννα Ιννάκη!

Πριν από ένα χρόνο η ηθοποιός ερωτικών ταινιών έγραψε ιστορία, μιας και είναι η πρώτη Ελληνίδα κέρδισε το τρόπαιο της καλύτερης πρωτοεμφαζινόμενης πορνοστάρ στην Ευρώπη (DDF Awards).
1_a2_ero100
Αυτό της έδωσε ώθηση και άνοιξαν πολλές πόρτες με κορυφαίες συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες παραγωγής πορνό σε Ευρώπη και Αμερική.
Μία από αυτές ήταν και η συνεργασία της με την κορυφαία Ισπανική εταιρία VIV Thomas, κομμάτι της βαριάς πορνοβιομηχανίας στην Ευρώπη.
1_a2_ero500
Η Ιννα έκανε σκόνη μεγαθήρια ονόματα της διεθνούς πορνογραφίας στην τελετή απονομής των ΕroAward, οπου πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 4 Ιουνίου στο Llore de Mare της Ισπανίας και κατέκτησε το βραβείο της καλύτερης πορνοστάρ (Βest Porn Female) παίρνοντας πάνω από 300.000 ψήφους παγκοσμίως, ξεπερνώντας ακόμα και την Aletta Ocean μια από  τις δημοφιλέστερες pornstar παγκοσμίως!
1_a2_ero300
Παράλληλα κατέκτησε και το βραβείο του καλύτερου γυμνασμένου σώματος (Βest Gym Body) και πως το χάσει άλλωστε με τα προσόντα που διαθέτει.
1_a2_ero400
Αυτές οι νέες κατακτήσεις της Ιννας είναι η μεγαλύτερη διάκριση που έχει βρεθεί ποτέ Ελληνίδα πορνοστάρ στην υφήλιο, για να έχετε μία εικόνα είναι σαν να λέμε ότι κατέκτησε όσκαρ Α΄γυναικείου ρόλου.


fightbook.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου