23.8.17

ΣΑΠΙΟ ΤΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 50 ΕΤΩΝ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΑΜΙΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ !!!

Χωρίς νερό οι Γαργαλιάνοι και η ευρύτερη περιοχή στην κορύφωση του καλοκαιριού αλλά για τους υπευθύνους του Συνδέσμου ύδρευσης «Τέλλος Άγρας » φαίνεται ότι δεν τρέχει τίποτα..
Για περισσότερο από ένα μήνα το νερό από τον κεντρικό αγωγό του δικτύου  κατασκευασμένο από καρκινογόνο αμίαντο  στην επαρχιακή οδό Τουλούπα Χάνι – Αριστομένης  σε απόσταση 100 μέτρων από τον οικισμό Τουλούπα
Χάνι  ,πότιζε την ….άσφαλτο  χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός υπευθύνου

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι  ότι πρίν λίγες ημέρες μάλιστα μηχανήματα και τεχνίτες του Δήμου Τριφυλίας μετέβησαν σε άλλη βλάβη του σάπιου γεμάτο από αμίαντο δικτύου  στο Κοντογόνι,περνώντας επανειλημμένα  από το σημείο της βλάβης  αλλά η αδιαφορία που επέδειξαν είναι πρωτοφανής 
Συνιστούμε υπομονή στους πελάτες –καταναλωτές του συνδέσμου τα ….πρωτοβρόχια έρχονται και η λειψυδρία θα ….αντιμετωπιστεί !!!
Κατατοπιστικό και αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ με τις φωτογραφίες από το newsmessinia από αναγνώστη του για την κατάσταση στην περιοχή.

ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..

Θυμόμαστε πολύ καλά ότι σε συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας είχαν συζητηθεί μελέτες και βαρύγδουπες αποφάσεις για αντικατάσταση του δικτύου, αλλά και τα συσσωρευμένα χρέη του συνδέσμου από τους γειτονικούς Δήμους που υδρεύονται. 
Το θέμα είχε αναλύσει από το 2014 ο τότε πρόεδρος του συνδέσμου που σήμερα
τυχαίνει να είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας. 
Όμως ούτε η λαλιά του ακούγεται.

Δικαιολογημένα λοιπόν οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για την αποκατάσταση μιας ακόμα αδικίας καθώς οι αρμόδιοι μάλλον προτιμούν την λαική ρήση που αναφέρει...επιγραμματικά ότι είναι καλύτερα 'μούγκα στην...στρούγκα'.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ με φωτό από το newsmessinia

 ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΖΗΤΑ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ για την κατάσταση που επικρατεί με αποδέκτη ζητά από την ΔΕΥΑ Τριφυλίας το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» μεταφέροντας τις διαμαρτυρίες του εμπορικού κόσμου της περιοχής για τις αλλεπάληλες  διακοπές στην υδροδότηση της πόλης της Κυπαρισσίας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ούτε για προγραμματισμένες διακοπές αλλά και επαρκείς αναφορές για τους εμπόρους και καταναλωτές που υποφέρουν με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο και στην τουριστική κίνηση της περιοχής. 
Η επιστολή φέρει την υπογραφή των εκπροσώπων του συλλόγου όπως  ο πρόεδρος, Δημήτρης Αβδάλας, και ο Γραμματέας, Δημήτρης Τερζής, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι:
Το τελευταίο χρονικο διάστημα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αρκετά συχνές διακοπές υδροδότησης στην πόλη της Κυπαρισσίας.
Παρακαλούμε όπως:Mας ενημερώσετε εάν οι διακοπές αυτές οφείλονται σε έλλειψη νερού ή σε βλάβες του δικτύου, και κατά πόσο θα συνεχιστούν αυτές.
Όταν γίνονται διακοπές, επιθυμούμε να ενημερωνόμαστε αυτομάτως ώστε να ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία εξαρτώνται άμεσα (εστιατόρια, καφετέριες στεγνωκαθαριστήρια, κ.λ.π.) από τη χρήση νερού. Η ενημέρωση αυτή θα αποτρέψει τυχόν σοβαρές βλάβες σε μηχανήματά τους και φυσικά αποφυγή ταλαιπωρίας των καταναλωτών.
Ελπίζουμε σε ενημέρωση και συνεργασία, ώστε να μην βρεθούν συνάδελφοι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουν ποινικές και λοιπές ευθύνες των αρμοδίων της Επιχείρησή σας, καταλήγει η κοινή επιστολή.
ΓΙΑΝ. ΜΠ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου