24.8.17

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ-Εξοντωτικό πρόστιμο στο NAMMOS για την αυθαίρετη εξέδρα....10.000 ευρώ!!

Αν είναι δυνατόν, πρόστιμο της πλάκας για την πλωτή εξέδρα του Νάμμος στην Μύκονο.
Ο δηλωθέν τζίρος ανήλθε στο 1.600.000 ευρώ και το πρόστιμο είναι μόλις 10.000 ευρώ!

Πρέπει να έβαλαν τα γέλια οι επιχειρηματίες μόλις άκουσαν το ποσό


Του Πέτρου Κουσουλού

Το… μισό χρέος της χώρας ειναι ικανό να αποπληρώσει το «πρόστιμο-μαμούθ» που επιβλήθηκε στο γνωστό beach bar της Ψαρρού, Nammos, για την αυθαίρετη εξέδρα των 250 τμ που φιλοξένησε τον Αντώνη Ρέμο και τον Έρος Ραμαζότι.
Το θέμα που ανέδειξε το ereportaz παίρνει πλέον νέες διαστάσεις καθώς οι λιμενικές Αρχές διαβεβαιώνουν ότι έπραξαν το καθήκον τους και αυτό που επιβάλει ο Νόμος, επιβάλλοντας πρόστιμο στην επιχείρηση η οποία για πολλοστή μετέτρεψε την θάλασσα της Ψαρρού σε συναυλιακό χώρο.
Τα νέα δεδομένα της υπόθεσης όπως προκύπτει από την έρευνα του ereportaz έχουν ως εξής: Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο το οποίο δεν ξεπερνά τις 10.000 ευρώ. Οι λιμενικές Αρχές εφάρμοσαν την εγκύκλιο του υπουργείου που θέλει για τις αυθαίρετες, θαλάσσιες, κατασκευές οι οποίες δεν ειναι σταθερές να επιβάλλεται άπαξ πρόστιμο ύψους 2.340 ευρώ και απο εκει και πέρα 30 ευρω για κάθε τετραγωνικό μέτρο.
Την ίδια στιγμή συνελήφθη ο φερόμενος ως εκπρόσωπος της επιχείρησης ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σύρου κατηγορούμενος για πολεοδομική παραβάσεις.
Τους… μάτωσαν
Οποιαδήποτε συζήτηση γύρω απο την υπόθεση ειναι ευτελιστική. Ειναι προφανές οτι το επιβληθέν πρόστιμο προκάλεσε τον γέλωτα των επιχειρηματιών που εκμεταλλεύονται το beach bar καθώς οι εισπράξεις της βραδιάς υπολογίζονται σε περισσότερα απο 2 εκ. Ευρω. Ο δηλωθέν τζιρος ανήλθε σε 1.6 εκ ευρω ενώ τα συνολικά έσοδα του Δημοσίου, από την είσπραξη του ΦΠΑ, έφτασαν στις 385.000 ευρώ.
Πλέον όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στις επερχόμενες εξελίξεις και συγκεκριμένα στην συναυλία της 1ης Σεπτεμβρίου καθώς τόσο υψηλά πρόστιμα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με έκτακτο δανεισμό. Λέμε τώρα!    

Πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου