24.8.17

Ο σαουδάραβας μονάρχης ξόδεψε 100 εκατ. $ στις διακοπές του

Διέμεινε στην έπαυλή του στο Μαρόκο

Όταν ένας βασιλιάς αποφασίζει να πάει διακοπές, η διακριτικότητα δεν είναι η λέξη που τον συνοδεύει. Ο Salman bin Abdulaziz Al Saud είναι ο σαουδάραβας μονάρχης ο οποίος φέρεται να ξόδεψε το αστρονομικό ποσό των 100 εκατομμυρίων μόνο και μόνο για να ξεκουραστεί και να αλλάξει τις παραστάσεις του για τους θερινούς μήνες.
Ο 81χρονος βασιλιάς επέλεξε για τις διακοπές του στην αριστοκρατική Ταγγέρη στο Μαρόκο όπου κατέλυσε, σύμφωνα με τα τοπικά μίντια, στην πολυτελέστατη έπαυλή του 300 περίπου στρεμμάτων. Μαζί του, πέρα από τις αναρίθμητες αποσκευές, είχε και συνοδεία περί των 1.000 ατόμων -υπουργοί, σύμβουλοι και συγγενείς οι οποίοι διέμειναν σε πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής.
Το περασμένο καλοκαίρι, όπως γράφουν οι New York Times, τον βασιλιά συνόδευαν 100 οχήματα (μαύρες Mercedes και Range Rovers) όταν χρειαζόταν να μετακινηθεί στην πόλη. Ο μονάρχης, διαθέτει ακίνητα σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων είναι αρκετά διαμερίσματα στο Παρίσι, ένας πύργος στην περιοχή Côte d'Azur της Γαλλίας και ένα παλάτι στη Marbella της Ισπανίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου