6.8.17

Πάτρα: Γίνονται μετρήσεις του αέρα για τις επιπτώσεις από τον αμίαντο

H Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους δημότες, ότι μεταξύ των άλλων ενεργειών, από το Σάββατο 5/8/2017 γίνονται μετρήσεις του αέρα για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από τον θρυμματισμένο αμίαντο στο σημείο της πτώσης του κτιρίου των πρώην αποθηκών του  Ο.Λ.ΠΑ. και των πρώην κρατητηρίων του Λιμενικού και της οδού Όθωνος Αμαλίας.

"Η εταιρία την οποία έχει καλέσει ο ΟΛΠΑ Α.Ε. όπως μας πληροφόρησε, είναι πιστοποιημένη από τον «Δημόκριτο»  και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων, θα είναι γνωστά την Τετάρτη 9/8/2017" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

"Κατά οδηγίες της υπόψη εταιρίας, γίνεται τακτική διαβροχή των θραυσμάτων από τον ανάδοχο του έργου σύμφωνα με την υπογραφείσα με τον Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. σύμβαση για την κατεδάφιση του κτιρίου, για τη μη διασπορά ινών στο περιβάλλον και επίσης αύριο Δευτέρα θα γίνουν εργασίες κάλυψης των θραυσμάτων από υφασμάτινο υλικό για τον ίδιο λόγο, παρά το ότι δεν έχει κριθεί επιβεβλημένο από την υπόψη εταιρία.

Λόγω της παρά πάνω εργασίας, οι Δημοτικές μας Υπηρεσίες  (ΚΕΠ, Πολεοδομία, Χορευτικά) που στεγάζονται στο πρώην συνεδριακό κέντρο του λιμανιού αναστέλλουν τη λειτουργία τους για αύριο Δευτέρα 7 Αυγούστου και η εξυπηρέτηση των δημοτών θα γίνεται από τα ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας, Βραχνεΐκων, Ρίου και της Πολεοδομίας από την κεντρική Υπηρεσία.

Για τον ίδιο λόγο, δεν θα λειτουργήσει αύριο Δευτέρα 7/8/2017 η γραμμή εξυπηρέτησης των οδηγών από τα παρκινγκ του Νότιου Πάρκου, μέχρι την Αγίου Νικολάου και αντίστροφα".

tempo24

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου