11.8.17

Το γουρούνι βγήκε ... βόλτα

Δεν συμβαίνουν μόνο στη γειτονιά μας, όπου τα γουρούνια (κυρίως αγριογούρουνα) μπαίνουν στις, αυλές, τους κήπους και τα θερμοκήπια και ξηλώνουν ότι τους αρέσει. Γίνονται και στην πρωτεύουσα των Ηνωμ. Πολιτειών.
Ένα γουρούνι είπε να διεκδικήσει το μερτικό του από τη ζωή παίρνοντας την τύχη στα χέρια του. Ή τα πόδια του,  στην προκειμένη περίπτωση.
Το πήγαιναν λοιπόν σε ένα παζάρι της Ουάσιγκτον για να το πουλήσουν, εκείνο πήδηξε όμως από την καρότσα και ανέπνευσε μερικές χορταστικές ανάσες ελευθερίας.
 Όπως μετέδωσε το Associated Press, το εύσωμο γουρούνι προσπάθησε μετά να διασχίσει έναν πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο χωρίς να πολυσκοτίζεται για τα αυτοκίνητα που περνούσαν μανιασμένα μπροστά του.
Η τύχη του θα ήταν μάλλον άλλη αν δεν σταματούσαν κάποιοι οδηγοί και το φυγάδευαν από τον δρόμο, σώζοντάς του τη ζωή. Πάνω στην ώρα έφτασε και η τροχαία και ένας αστυνομικός δεν αντιστάθηκε σε μια φωτογραφία, που έκανε όπως ήταν φυσικό τον γύρο του διαδικτύου.
Καμιά ώρα αργότερα κατέφτασε στο σημείο και ο κτηνοτρόφος (ατυχία), που είχε εντωμεταξύ αντιληφθεί την απώλεια του ζώου, αιχμαλωτίζοντάς το και πάλι στο τρέιλερ. Κι αυτό ήταν όλο…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου