11.8.17

Ιπποδρομίες στο Πλατύ για το Δεκαπενταύγουστο

Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο, διοργανώνονται ιπποδρομίες στο Πλατύ, με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Θα τρέξουν 12 ίπποι καθαρόαιμοι, προερχόμενοι από την περιοχή και την ευρύτερη περιφέρεια της Μεσσηνίας, καθώς και από τη Λακωνία και το Μεσολόγγι. 
Τους ιππικούς αγώνες διοργανώνει ο Σύλλογος Φιλίππων Πελοποννήσου, με ώρα ενάρξεως 18.15. Ο Δήμος Καλαμάτας έχει θέσει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση και θα συνδράμει οικονομικά και με την παροχή προσωπικού και μέσων για την προετοιμασία και διενέργειά της.
Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά, που τη διοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατέος με τον ΠΑΣ Ατρόμητος Πλατέος, με άφθονη μπύρα και γουρνοπούλα.
Εκδηλώσεις, όμως, θα πραγματοποιηθούν και πριν την εορτή, καθώς το βράδυ της 14ης Αυγούστου 2017 και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η περιφορά της ιερής εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις οδούς του Πλατέος.
Επίσης, την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 και ώρα 20.30 θα παρουσιασθεί η ψυχαγωγική, διαδραστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους «Ένα μπαούλο θέατρο».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου