4.9.09

Το διαδικτυακό περιοδικό The Black Snapper αφιερώνει μία εβδομάδα σε επτά ταλαντούχους έλληνες καλλιτέχνες.


Συνώνυμο με μία μεγάλη διεθνή διάκριση για επτά ταλαντούχους έλληνες φωτογράφους, είναι το αφιέρωμα που φιλοξενεί για μία εβδομάδα τον Σεπτέμβριο το παγκόσμιας φήμης διαδικτυακό περιοδικό The Black Snapper, το οποίο ειδικεύεται στην παρουσίαση εξεχόντων φωτογράφων από όλον τον κόσμο.
Οι επτά καλλιτέχνες που παρουσιάζονται στο αφιέρωμα είναι ο, βραβευμένος φωτορεπόρτερ Γιάννης Κοντός, η Χριστίνα Κάλμπαρη, η Αθηνά Χρόνη, ο Βίκτωρ Κοέν, ο Γιώργος Μάκκας, ο Στράτος Καλαφάτης, και ο Γιώργης Γερόλυμπος.
Η εβδομάδα Ελληνικής Φωτογραφίας θα ξεκινήσει σήμερα Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 13.00, ώρα Άμστερνταμ (14.00, ώρα Ελλάδος).
Από την ιστοσελίδα του περιοδικού θα παρουσιάζεται καθημερινά και από ένας καλλιτέχνης, με μία σειρά από οκτώ έως είκοσι φωτογραφικά του έργα. Οι εβδομαδιαίες επιλογές γίνονται από τους προσκεκλημένους επιμελητές και τους έλληνες καλλιτέχνες επέλεξε ο επιμελητής του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ηρακλής Παπαϊωάννου.
Το πρόγραμμα του περιοδικού, φροντίζει εκμεταλλευόμενο τη δύναμη του Ιντερνέτ να αναδείξει φερέλπιδες καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο, χωρίς αισθητικές προκαταλήψεις και αποκλεισμούς. Κάθε επιμελητής επιχειρηματολογεί για τις επιλογές του και το κείμενό του, όπως και τα σχόλιά του, φροντίζουν να αναδείξουν τη δυναμική του κάθε καλλιτέχνη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου