13.12.09

Αρνήθηκε να τους δώσει τα χρήματα –Τον πυροβόλησαν στην κοιλιά


Αιματηρή ένοπλη ληστεία και μάχη δύο ληστών με αστυνομικούς έγινε στις 20.30 απόψε στην πλατεία Κορυτσά στον Ασπρόπυργο. Οι δύο ληστές εισέβαλαν σε ψιλικατζίδικο και ζήτησαν τα χρήματα από τον ιδιοκτήτη ο οποίος όμως αντέδρασε και γι αυτό τον πυροβόλησαν με πιστόλι και τον τραυμάτισαν σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.
Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και έφυγαν, αλλά σε μικρή απόσταση εντοπίστηκαν από πλήρωμα περιπολικού της άμεσης δράσης το οποίο προσπάθησε να τους σταματήσει για έλεγχο. Ο ένας από τους ληστές όμως πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών και προσπάθησαν να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί..

ανταπέδωσαν του πυροβολισμούς και τους καταδίωξαν με αποτέλεσμα να ανατραπεί η μοτοσικλέτα και να διαφύγουν τρέχοντας με τα πόδια. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Η μοτοσικλέτα όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένη από την περιοχή της Νίκαιας. Ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου εισήχθη στο χειρουργείο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου