23.2.10

17 χρόνια στον Αλβανό με το Αλυσοπρίονο

Η Ιστορία του Αλβανού με το αλυσοπρίονο που σημειώθηκε στην Καλαμάτα τον περασμένο Απρίλιο όταν αλβανός κατακρεούργησε την γυναίκα του με αλυσοπρίονο κόβοντας της χέρια και πόδια αναβίωσε χθές στο Κακουργιοδικείο Γυθείου όπου εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η υπόθεση.
Η άτυχη αλβανίδα αντίκρισε για πρώτη φορά μετά το συμβάν τον πρώην συζυγό της και υποψήφιο δολοφόνο της πρόσωπο με πρόσωπο αναβιώνοντας στην μνήμη της τις σκηνές τρόμου που έζησε όταν επεχείρησε να την ...κομματιάσει με αλυσοπρίονο .Ο δράστης κατέβηκε με το αυτοκίνητό του από την κεντρική Μακεδονία στην Καλαμάτα, μαζί με τα δύο του παιδιά, 9 και 12 ετών, για να συναντήσει την 30χρονη με την οποία βρίσκονται σε διάσταση τους δύο τελευταίους μήνες.
Μετά από καβγά και σε κατάσταση αμόκ, ο 39χρονος πήρε το αλυσοπρίονο το οποίο είχε κρυμμένο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και της επιτέθηκε. Της ακρωτηρίασε τα πόδια, ενώ της κατάφερε πολλαπλά τραύματα στα χέρια και την κοιλιά. Η ετυμηγορία του δικαστήριου ήταν 17 χρόνια φυλάκιση για το πρωτοφανές στην χώρα μας περιστατικό

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου