" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

22.2.10

«Αναφορά Νάντιας για το τμήμα οδικού δικτύου Φιλιατρών - Μαράθου»

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου κατέθεσε αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Ρέππα και τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ραγκούση σχετικά με την επικινδυνότητα του δρόμου Φιλιατρά – Μάραθος.
Η αναφορά αυτή, μάλιστα, έγινε με αφορμή άλλο ένα τραγικό περιστατικό, όπου συνάνθρωπος μας έπεσε θύμα τροχαίου στο σημείο που βρίσκεται η γέφυρα του Λαγκούβαρδου. Η βουλευτής Μεσσηνίας στην αναφορά της εφιστά την προσοχή των αρμοδίων καθώς στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν πολλές απότομες και κατηφορικές στροφές με εξαιρετικά μειωμένη ορατότητα. Ακόμη, αναφέρεται ότι στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα, ενώ τα τροχαία ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Παράλληλα, η βελτίωση του οδικού δικτύου στο εν λόγω σημείο κρίνεται επιτακτική, ενόψει και του καλοκαιριού, καθώς αυξάνεται η κίνηση λόγω των διερχομένων τουριστών που διατηρούν εξοχικές κατοικίες στην περιοχή.
Στην αναφορά της, η βουλευτής ζητά την παρέμβαση με οποιοδήποτε τρόπο κρίνεται δυνατόν των αρμοδίων Υπουργών, ακόμη και τη χάραξη νέου δρόμου, παρά το γεγονός ότι τα ζητήματα αυτά του οδικού δικτύου εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου